MENIU

Violeta Alexandru, IRONICĂ la adresa lui Marcel Ciolacu: „Mă mir că nu a cerut direct suspendarea calendarului moțiunii”

Violeta Alexandru

Violeta Alexandru, deputat PNL, îl ironizează pe Marcel Ciolacu. Aceasta se declară "impresionată" de grija pe care o poartă liderul PSD membrilor săi de partid. 

Violeta Alexandru a explicat că mesajul transmis de acesta nu trebuie interpretat că un interes real față de sănătatea oamenilor, ci față de votarea moțiunii. Reacția deputatului PNL vine după ce Marcel Ciolacu "le-a cerut parlamentarilor PSD să se îngrijească, pentru a nu se îmbolnăvi de Covid". "Omul este foarte îngrijorat pentru sănătatea lor şi implicit pentru neparticiparea la vot, marţi, la moţiunea din Parlament", a mai declarat deputatul PNL.

„M. Ciolacu le cere parlamentarilor PSD să se îngrijească pentru a nu se îmbolnăvi de Covid. M-a impresionat, să știți. De ce sunteți răi? Omul este foarte îngrijorat pentru sănătatea lor și, implicit, pentru neparticiparea la vot, marți, la Moțiunea din Parlament. Bănuiesc că și-a făcut o listă cu cei mai sensibili PSDiști, în exact numărul necesar (și câțiva în plus ca să nu bată la ochi) ca să fie bine.

A ales și el o abordare "de sezon".

Pregătește terenul, îi oferă pe tavă pentru a fi luați într-un număr necesar la …. negocierea “om cu om”.

Cu cine? Să nu care cumva să credeți că ar fi vorba de actuala conducere a PNL. Nu, PNL nu negociază cu PSD (avem și o decizie), nu "dăm nimic ca să o închidem". O, nu …. Ne-a văzut cineva la masă, în poză, cu Ciolacu? Nu. Deci, n-are cum ...

Mă mir că nu a cerut direct suspendarea calendarului moțiunii pe motiv de creștere a îmbolnăvirilor de Covid. Pentru că noi oricum suntem niște oameni sensibili, fragili, în Parlament ...”, a transmis Violeta Alexandru.

Mai multe articole despre:
violeta alexandru marcel ciolacu motiune negocieri