MENIU

Violeta Alexandru: Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor, ci pentru a face treabă în fața unui PSD care nu lasă capitala să se dezvolte

Violeta Alexandru a criticat, într-o postare pe Facebook, situația din capitală de după alegerile locale, referindu-se la contestațiile social-democraților privind primarii aleși. ”PSD, direct sau prin interpuși, se agață cu dinții de scaunele pierdute. Mai că îți vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da niște tunuri în afara mandatului”, scrie ministrul Muncii. Alexandru a dat asigurări că PNL și USR s-au unit pentru a face treabă.

”Este incredibil ce se întâmplă în București după alegeri. Contestații PSD vizând primarii aleși ai Dreptei unite, proceduri duse la limita maximă a termenului. PSD, direct sau prin interpuși, se agață cu dinții de scaunele pierdute. Mai că îți vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da niște tunuri în afara mandatului. Adevărul este întotdeauna la iveală. În curând se va termina!”, a scris ministrul.

Alexandru le-a transmis bucureștenilor care îi transmit, ”pe bună dreptate”, că așteaptă decizii din partea dreptei unite că ”sunt pregătiți să preia lucrurile.”

”Vreau să ne apucăm de treabă alături de partenerii noștri. Primesc, în acest timp, multe mesaje de la bucureșteni care, pe bună dreptate, spun că ne așteaptă să luăm decizii. Vreau să știe că suntem pregătiți să preluăm lucrurile. În echipa mea de la PNL, toate ședințele de desemnare a candidaților pentru pozițiile de viceprimari - la Capitală și la sectoare - au avut loc. Acești oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noștri. Am promis bucureștenilor seriozitate și pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020”, a scris ministrul Muncii.

Alexandru a subliniat că PNL respectă protocolul cu USR și a anunțat că există discuții și cu PMP pentru o colaborare în capitală, ”spre binele bucureștenilor”. ”Nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc”, a adăugat ministrul.

”Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor, ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță, nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a conchis Alexandru.