MENIU

Violeta Alexandru consideră acțiuni ELECTORALE demisiile celor de la PSD și USR: ”Dacă voiau să renunțe la aceste pensii o puteau face la cerere”

Ministrul Muncii - Violeta Alexandru

Violeta Alexandru - ministrul Muncii și candidat la alegerile Parlamentare din partea PNL a spus, luni seara, la Realitatea PLUS, că demisiile celor de la PSD și USR înainte de finalizarea mandatului, motivând că nu vor să beneficieze de pensie specială, i se par acțiuni electorale. 

”Da, mi se pare că sunt acțiuni electorale. Dar, sincer, sunt atât de preocupată de ce am de făcut și îmi place ceea ce fac și se văd rezultate încât le-am tratat de departe și le-am văzut ca acțiuni electorale. Eu sunt pentru a nu beneficia de anumite privilegii. Fac parte dintr-o generație în care tot ce am obținut a fost exclusiv pe baza muncii mele și nu m-am bucurat niciodată să îmi creez anumite avantaje. Înțeleg mesajul pe care colegii de la USR-PLUS l-au dat, evident este de un populism ieșit din comun ceea ce a făcut PSD-ul, însă cei care sunt de formație juriști mi-au explicat că dacă voiau să renunțe la aceste pensii o puteau face la cerere. Primirea se face la cerere. Ca atare, și renunțarea se face pe baza expresiei persoanei, în sensul de renunțare la acest beneficiu.

De ce s-a făcut acum și înțeleg că demisiile intră în vigoare din 18 decembrie m-a pus pe gânduri. Este campanie electorală și încearcă partidele să maximizeze pe ultima sută de metri. În ceea ce ne privește, vă spun cinstit, ne vedem de treabă, avem destul de multe lucruri de gestionat, suntem, totuși, partidul care și-a asumat guvernarea, să nu uităm acest lucru. Noi când am spus că ne asumăm, ne asumăm până în ultimul moment. Și ne ținem de treabă. Probabil că nu avem aceeași dexteritate de a promova tot felul de acțiuni de PR, dar și colegii preferă să se țină de treabă decât să iasă în evidență cu cine știe ce gesturi electorale. Românii au nevoie de noi în Guvern să rezolvăm problemele, să găsim soluții și asta facem zi de zi. Celelalte partide au mai mult timp liber”, a spus Violeta Alexandru, la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
violeta alexandru