MENIU

Violaţi de o fantomă! Caz halucinant în timpul unui reality show

Doi atleţi britanici care apar într-un reality show susţin că au fost molestaţi de o entitate nevăzută care le bântuie camera de hotel.

Kadeena Cox, participantă la jocurile paralimpice, şi Gareth Thomas, fost jucător de rugby, au atras atenţia asupra lor, nu atât datorită prestaţiei din reality show-ul “The Jump”, ci din cauza declaraţiilor lor şocante.

În timpul unuia dintre episoade, Cox, în vârstă de 25 de ani, a solicitat să fie mutată în altă cameră, deoarece în noapte precedentă ar fi fost agresată sexual de o fantomă. Declaraţia acesteia a fost susţinută de Emma Parker-Bowles, nepoata Ducesei de Cornwall. Aceasta este şi ea participantă la show şi a susţinut că, într-adevăr, Kadeena fusese “penetrată de o entitate paranormală.”

Tot în apărarea ei a venit şi fostul jucător de rugby, care a povestit cu lux de amănunte senzaţiile descrise de colega lui. Acesta a dorit şi el să se mute de pe etaj, deoarece este foarte speriat de “poveştile cu fantome”.

Cei doi nu sunt singurii care susţin că aşa ceva este posibil. O altă celebritate, Bobby Brown (fostul soţ al lui Whitney Houston), a susţinut în cartea sa autobiografică faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o fantomă.

“Nu eram drogat, nu luasem nimic”, povesteşte Brown de fiecare dată când are ocazia.

Mai multe articole despre:
viol fantome Bobby Brown Kadeena Cox case bântuite