MENIU

Vine Crăciunul și nu știi ce să le iei celor mici? Am ales noi, ca să nu te mai chinui!

A venit timpul să vă prezentăm acum o listă cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care le puteți face cadou celor mici cu ocazia Crăciunului.

Crăciunul este probabil cea mai frumoasă perioadă din tot anul pentru un copil și de aceea este foarte important să luați cadouri despre care știți că îl vor face fericit.

După ce v-am prezentat liste cu cadouripentru el și pentru ea, este acum timpul să vă recomandăm câteva idei de cadouri pentru cei mici. Cele zece gadgeturi de mai jos cu siguranță ar face fericit orice copil.

Dacă nu puteți încă să-i cumpărați o dronă celui mic din cauza vârstei acestuia, un elicopter US Army Apache Syma s-ar putea dovedi un înlocuitor pe măsură, fiind dotat cu două elici care îl cor ridica foarte ușor de la pământ. Timpul de zbor ala cestui elicopter este de 5-6 minute și îl puteți controla de la o distanță maximă de 10 metri.

Pentru copiii pasionați de mersul pe bicicletă, acesta este un cadou perfect. Energy Music Box include un Tuner FM, un cititor de carduri și o lanternă și are un preț relativ scăzut. 

Vezi lista cu toate cadourile pentru cei mici





Mai multe articole despre:
Crăciun emag cadouri de craciun