MENIU

Viitorul Coaliției PSD-PNL, deja incert? Întâlnire crucială Ciucă-Ciolacu

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos

Discuție crucială pentru viitorul Coaliției PSD-PNL după rotația premierilor și ieșirea UDMR de la guvernare.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă se întâlneşte, luni, cu premierul Marcel Ciolacu, la ora 15.00, o discuţie urmând să vizeze numirea lui Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului, susțin surse guvernamentale pentru News.ro.

Ciucă a confirmat, luni dimineață, la finalul şedinţei conducerii liberale cu miniştrii PNL din Executivul Ciolacu că va exista o discuţie privind numirea lui Abrudean ca secretar general al Guvernului.

 ”Am avut stabilit ca în fiecare luni, la ora 8.00, să ne vedem cu miniştrii PNL pentru a putea să discutăm subiectele de pe agenda Executivului şi în felul acesta va exista o coordonare”, a spus Ciucă.

Întrebat ce se întâmplă cu numirea lui Mircea Abrudean în funcţia de secretar general al Guvernului, preşedintele PNL a răspuns: ”O să discutăm toate aceste chestiuni”.

Deputatul PNL Pavel Popescu a acuzat, duminică, într-o postare pe Facebook, că refuzul PSD de a-l numi în funcţia de secretar general al Guvernului pe liberalul Mircea Abrudean reprezintă „o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre”.

Acesta a adăugat că Adrian Câciu a putut fi „reciclat” la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, după ce „a îngropat Finanţele României” şi i-a cerut premierului Marcel Ciolacu semnătura sa luni la prima oră cu privire la numirea lui Abrudean.

 

Mai multe articole despre:
ciuca ciolacu coalitie pnl psd mircea abrudean