MENIU

VIDEO | Un șofer kamikaze face depășiri periculoase pe contrasens. A evitat, la milimetru, două accidente tragice

Un șofer inconștient. Face depășiri, în valuri, pe linia continuă. Foto arhivă

Un șofer inconștient a fost surprins de camera video montată pe bordul unei mașini în timp ce face depășiri pe contrasens. Acesta a evitat la milimetru impactul cu două mașini care circulau normal. Bărbatul a primit o amendă de 580 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 30 de zile. 

Șoferul inconştient merge pe contrasens, a depăşit pe linia continuă şi a evitat chiar în ultimul moment un impact frontal cu un alt vehicul care venea din faţă.

Din imaginile surprinse de o cameră de bord se observă cum şoferul inconştient merge pe contrasens, a depăşit pe linia continuă şi a evitat chiar în ultimul moment un impact frontal cu un alt vehicul care venea din faţă.   Imaginile au fost postate pe o reţea socială, iar poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şofer. Bărbatul a primit o amendă de 580 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 30 de zile, scrie adevarul.ro

În urma apariţiei, în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care se observă un autoturism care depăşeşte un alt autovehicul, încălcând marcajul longitudinal continuu, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi s-au autosesizat, identificând autoturismul în cauză şi persoana aflată la volanul acestuia.  „Este vorba despre un bărbat,  de 48 de ani, din municipiul Tecuci, care a circulat pe D.E. 581, dinspre localitatea Cosmeşti către municipiul Tecuci,  şi care a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea,  cu amendă în valoare de 580 de lei, fiindu-i reţinut, totodată,  permisul de conducere, pe o perioadă de 30 de zile”,  a anunţat IPJ Galaţi.