MENIU

VIDEO Stelian Ion: „Suntem în fața unui moment istoric, în Constanța scriem istorie!”

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, a făcut primele declarații după aflarea rezultatelor EXIT POLL-ului, relatează realitateadeconstanta.net.

 


 

„Suntem în fața unui moment istoric, în Constanța scriem istorie! Smulgem acest oraș din mâinile unor mafioți care ne-au ținut în subdezvoltare timp de 20 de ani. Ne-am luptat într-o campanie cu doi coloși care au încercat să ne strivească, dar constănțenii, în fața cărora mă înclin și cărora le mulțumesc din suflet, au decis să scape orașul ăsta de mafii. De o mafie PSD-istă. Și, veți vedea mâine, după ce se vor număra voturile, și de interesele dubioase ale unor moguli care au făcut tot posibilul să schimbe rezultatul alegerilor astfel încât Constanța să fie un oraș sufocat”, a declarat Stelian Ion, duminică seara, după încheierea votului la alegerile locale.

Potrivit rezultatelor parțiale prezentate de CURS-Avangarde în EXIT POLL-ul pentru alegerile locale din Constanța, pentru funcția de primar, valabile pentru ora 21.00, prezentat de Realitatea PLUS și realitatea.net: 

Stelian Ion (USR-PLUS) - 28,5%

Vergil Chițac (PNL) - 28,5%

Decebal Făgădău (PSD) - 22,8%.

Mai multe detalii pe realitateadeconstanta.net.