MENIU

FOTO + VIDEO UPDATE Căutările celor 2 fetițe dispărute în Dunăre, întrerupte pe timpul nopții

Scafandri ISU participă la căutarea celor 2 fetițe
Scafandri ISU participă la căutarea celor 2 fetițe
Scafandri ISU participă la căutarea celor 2 fetițe

Căutările celor 2 fetițe care au căzut în Dunăre, luni după-amiază, au fost întrerupet odată cu lăsarea întunericului și vor fi realuate marți dimineață, la primele ore. După mai bine de șase ore de căutări, cu elicopterul SMURD, scafandri, pompier și localinici cu ambarcațiuni, cele 2 copile nu au fost găsite. Din primele informații, se pare că una dintre ele, în vârstă de 11 ani, ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi încercat să o salveze. 

“În jurul orei orei 16:10, prin apel la 112, am fost solicitați să intervenim pentru căutarea a două fetițe, surori( aproximativ 11 și 12 ani) posibil dispărute, în zona portului din orașul Isaccea.S-au deplasat la locul solicitării 7 subofițeri, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, precum și un echipaj SAJ Tulcea tip B2. De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați.La fața locului se află două echipaje de la IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și SVSU Isaccea.

La căutări participă și localnici cu o ambarcațiune”, a transmis ISU Tulcea citat de Focus Press.La căutări participă și localnici cu o ambarcațiune.

Potrivit primelor informații, minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua fetiță ar fi intrat în apă după ea, pentru a încerca să o scoată la mal.