MENIU

VIDEO Sfidare supremă, polițiști batjocoriți de către interlopi, chiar în mașina de serviciu

VIDEO Sfidare supremă, polițiști batjocoriți în mașina de interlopii pe care îi duceau la secție

Polițiștii au ajuns bătaia de joc a interlopilor. Într-un filmuleț care a fost postat pe rețelele de socializare, se observă cum, în mașina de intervenție, cu girofarele pornite, unul dintre cei săltați îl batjocorește pe agentul de poliție tratându-l ca pe un taximetrist. 

Pe lângă faptul că-i ironiezează pe oamenii legii, cei doi interlopi nu poartă mască de protecție și, în plus, sunt lăsați să filmeze cu telefonul.

Scene s-a petrecut chiar în București, iar Poliția Capitalei a explicat că cei trei bărbați erau duși sediul Secției 16 pentru că, la o razie de rutină, în portbagajul mașinii în care circulau au fost descoperite mai multe arme albe. Ei sunt acuzați de "portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase". 

Într-o intervenție în direct la Realitatea Plus, liderul sindicatului Europol, Cosmin Andreca, a afirmat că astfel de situații sunt posibile atîât din cauza lacunelor legislative, cât și din cauza unor probleme interne ale poliției. De exemplu, susține Andreca, oamenii legii nu le pot oferi măști celor pe care sunt nevoiți să-i ia în mașinile de serviciu, pentru că nu primesc decât pentru ei.  

Mai multe articole despre:
politisti interlopi pian MAI