MENIU

VIDEO - Senatoarea AUR Șoșoacă povestește cum și-a dat jos masca în fața lui Iohannis: "SPP-ul a înlemnit"

Senatoarea din partea AUR a fost la consultări cu Klaus Iohannis în vederea alcătuirii unui nou guvern și o nouă majoritate parlamentară. Ea și-a dat masca jos la sfârșitul întâlnirii, chiar în fața președintelui.

Avocata Diana Șoșoacă a povestit pe larg, pe Facebook, cum și-a dat ea jos masca chiar în fața președintelui Iohannis.

"Am facut un lucru prin care am dat un semnal domnului presedinte, de fapt Institutiei Prezidentiale. Deci eu nu am tinut masca decat pe gura, in rest am respirat normal. M-am uitat fix in ochii domnului presedinte, ni s-a vorbit frumos, cu glas cutremurator chiar si ni s-a spus ca in urma discutiilor de astazi se pare ca nu se poate configura un guvern", transmite Diana Sosoaca.

Iohannis ar fi intrebat delegatia AUR daca mai este ceva de spus si s-ar fi uitat la Sosoaca.

"Eu am continuat sa ma uit puternic in ochii dansului. Dansul s-a ridicat in picioare. Ne-am ridicat si noi. Si in acel moment, George (George Simion- n.red.) i-a spus ca are un cadou pentru dansul. Tabloul cu Romania Mare in care sunt pictate padurile Roamniei, asa cum erau candva. Domnul presedinte s-a uitat la noi, a spus ca-l va prelua un consilier. Si in acel moment mi-am luat masca de la gura si am pus-o jos pe masa. Ramanand fara masca in fata Presedintelui Romaniei. S-a uitat la mine, m-am uitat la dansul. Ne-am salutat: Sarut-mana! Buna ziua! La revedere, domnule presedinte! Iar de acolo, efectiv, am iesit fara nicio masca. Evident ca SPP-ul a inlemnit. M-a rugat sa-mi pun masca.", a mai spus avocata.

Mai multe articole despre:
sosoanca aur klaus iohannis