MENIU

VIDEO | Rapper român, arestat pentru trafic de droguri. Printre clienții lui erau și vedete

Subsemnatu. Foto: Facebook

Un cântăreț român a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri. Este vorba despre rapper-ul cunoscut sub numele de Subsemnatu. Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, bărbatul vindea cannabis pe internet și trimitea clienților drogurile prin curier. Mai mult, printre clienți se numărau și vedete, dar și persoane infectate cu Sars-Cov-2, aflate în carantină.

Sursele citate spun că bărbatul a început să vândă droguri în urmă cu un an și de atunci a câștigat aproximativ 100.000 de euro. Vindea inclusiv unor vedete și persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Bărbatul și-a înființat o firmă și, prin intermediul a două site-uri, a comercializat cannabis, sub pretextul că vindea ulei extras din marijuana, adică un produs medicinal, potrivit DIICOT. Anchetatorii au descoperit însă că rapper-ul vindea, de fapt, droguri, pe care le livra clienților printr-o firmă de curierat în București și în mai multe localități din țară. Procurorii au dat de urma a nu mai puțin de 257 de colete.

Săptămâna trecută, oamenii legii au descins acasă la cântăreț și la locuința celui de la cumpăra drogurile. Printre altele, anchetatorii au ridicat peste un kilogram de cannabis.

Cei doi suspecți au fost duși la audieri, reținuți și, ulterior, magistrații de la Tribunalul București au decis să îi trimită în arest preventiv pentru 30 de zile. Sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc şi introducere în România de droguri de risc în formă continuată.