MENIU

VIDEO - Profesor din Sibiu, filmat când accesa site-uri cu prostituate, în timpul cursului online

Un profesor din Sibiu a fost filmat în timp ce accesa site-uri cu prostituate. Mai exact, el a uitat că ecranul său de la calculator este partajat cu zeci de studenți pentru care ținea un curs online.

Un profesor universitar din Sibiu a uitat că are ecranul partajat cu alți 42 de studenți care participau la cursul său on-line și a început să navigheze pe un site care promovează anunțurile unor prostituate, relatează publicația Turnul Sfatului.

La unul din cursurile susținute în format on-line de către un profesor din Sibiu, celor 42 de studenți care asistau le-a fost ”partajat” ecranul de către cadrul didactic. La un moment dat, însă, în loc de informațiile relevante pentru curs, studenții au început să vadă cum profesorul navighează pe un site prin care prostituatele din Sibiu își promovează serviciile. ”A uitat să-și oprească share-screen-ul și toată clasa a văzut că se uită, frumos, după...”, este explicația unui filmuleț distribuit în mediul on-line și în care sunt redate imagini de la cursul la care au participat 42 de studenți.

Profesorul universitar a fost contactat de publicația locală citată și a susținut că ar fi fost victima unui atac informatic.

Mai multe articole despre:
profesor sibiu prostituate