MENIU

VIDEO Primii turiști au ajuns deja pe litoral. De ce REGULI trebuie să țină cont și cât va dura distracția

Turiști litoral

Pe litoral a început minivacanța de Paști și 1 Mai. Vama Veche e deja plină de turiști, iar în Mamaia ușor- ușor începe să se aglomereze. E doar primul val, pentru că peste 30 de mii de oameni sunt așteptați la mare zilele acestea, relatează Realitatea PLUS.

La Vama Veche primii turiști au început să apară încă de ieri, de pe la orele prânzului. Pe plaje și pe străzile stațiunii din sudul litoralului răsună deja muzica.

Cei care au ajuns deja la Mamaia s-au grăbit să vadă cum arată plaja la care s-au făcut lucrări în ultimele luni.

"Suntem din Brașov. Vom sta la mare 4 zile. O să mă plimb pe malul mării cât pot și cam asta", a afirmat un turist.

"Chiar îmi era dor de o vacanță. Cât timp veți sta la mare. Păi sejurul de paște, 4 zile 00.08 musca 00,12 Adorăm să ne plimbăm pe plajă, mi-e dor, de fiecare data venim cu mare drag", spune un altul.

Reprezentanții din turism sunt siguri că stațiunile se vor umple cu turiști.

"De astăzi încep să vină primii turiști. Evident că ne așteptăm la multe sosiri, în special în Mamaia Nord, în Mamaia și în Vama Veche. Cluburile rămân închise. Din fericire, plajele sunt pentru toți și plajele extinse în acest an pe tot litoralul", a afirmat Corina Martin, agent de turism.

Hotelierii așteaptă turiștii și le-au pus la dispoziție pachete de vacanță cu mai multe facilități.

"Pachetele includ 3 nopți de cazare cu mic dejun, 2 prânzuri și două cine pentru Paște și accesul la micro-rezervație și acvariu în Constanța. Prețurile încep de la 1.560 de lei pentru 3 nopți", a spus Elena Drăghici, șef recepție hotel.

Cluburile sunt închise pe litoral, iar localurile se închid la ora 22:00. Turiștii se pot bucura însă de priveliștea Mării Negre, care a căpătat nuanțe turcoaz în această perioadă.

Mai multe articole despre:
turisti litoral reguli 1 mai vama veche mamaia reguli