MENIU

VIDEO Primele imagini cu MOMENTUL în care copilul de 13 ani este împușcat, accidental, de polițiști. A fost dispusă o ANCHETĂ

Poliție

Au apărut primele imagini cu momentul în care polițiștii au tras focurile care au rănit un copil de 13 ani. Incidentul a avut loc în localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce agenții urmăreau un șofer băut și fără permis care nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Ancheta a fost acum preluată de procurori. 

Poliţiştii au tras focuri de avertisment în direcţia fugarului, după ce șoferul de 26 de ani a refuzat să oprească la filtrul poliţiştilor.

Momentul în care polițiștii au tras focuri de armă a fost filmat de localnici.

"Trage după Lali bă. Uite poliția. Filme, bă! Trage, nu l-au prins. Trage, i-auzi", se aude pe fundal.

Un glonț, însă, a ricoșat dintr-un stâlp și a nimeri un copil care se afla pe bicicletă. Băiatul de 13 ani a ajuns la spital, împușcat în abdomen.

"Copilul de 13 ani cu bicileta trecea pe lângă mașină și a fost acroșat cu glonțul de politist. Este în afara oricărui pericol la Spitalul Măcin. Pentru investigații amănunțite se trimite la Spitalul Galați", a declarat Ali Kilo Salah Eddin, managerul SAJ Tulcea. 

Nu este prima oară când șoferul urmărit este prins că încalcă legea. În trecut poliţiştii l-au mai prins la volan fără permis de conducere.

Ancheta a fost acum preluată de procurori.