MENIU

VIDEO Pe contrasens, pe Autostrada Soarelui

Camerele de supraveghere au surprins joi un şofer care circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Maşina se deplasa pe sensul greşit la km 161, iar poliţia s-a autosesizat în acest caz.

"În seara zilei de 7 februarie 2019, ora 20:45, camerele de supraveghere ale Centrului de Întreţinere şi Coordonare (CIC) Valea Dacilor – D.R.D.P. Constanţa, au surprins un şofer care circula cu viteză pe contrasens, pe A2, km 161, sensul de mers Bucureşti – Constanţa. Reprezentanţii DRDP Constanţa au sesizat poliţia cu privire la acest eveniment", se arată pe pagina de Facebook a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pe imaginile publicate pe pagina de Facebook se pot vedea maşinile circulând, pe timpul nopţii, într-o direcţie, iar la un moment dat maşina care vine pe contrasens, în viteză.

Sursa menţionată precizează că intrările pe autostrăzile din România sunt semnalizate conform normelor europene în vigoare.