MENIU

VIDEO: Monica Anghel îi ia apărarea lui Marcel Pavel, nemulțumiță de modul în care a fost mediatizat cazul

Monica Anghel îi ia apărarea lui Marcel Pavel

Monica Anghel îi ia apărarea lui Marcel Pavel, nemulțumită de felul în care o parte a presei a tratat cazul infectării lui și a altor vedete, între care Ozana Barabancea, cu nou COVID. Într-un mesaj video, solista i-a acuzat pe unii jurnaliști că s-au comportat ca niște hiene sau rechini. Cu câteva ore înainte, un mesaj similar a avut și Marcel Toader.

„Nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit și nu despre asta este vorba, ci despre faptul că niște oameni s-au îmbolnăvit sau sunt într-o situație delicată. Tu ce faci? Te comporți exact ca o hienă? Asta faci? Te comporți ca un rechin, e inuman un astfel de comportament, este inuman! Suntem oameni, fraților, înainte de a fi artiști, suntem oameni, avem sentimente, copii, familie, avem părinți, prieteni, suntem oameni. Ca să fii om, trebuie să îndeplinești condiții puține, simple, de minim bun simț. Lasă-l pe omul ăla în liniștea lui. Și, dacă poți, fii alături de el, cu un gând bun. Dacă nu simți, vezi-ți de rolul pe care-l ai, numai nu face rău” a spus Monica Anghel.

Imediat după anunțul privind diagonsticul COVID pentru Marcel Pavel, s-a vehiculat informația că și Monica Anghel ar fi fost confirmată cu coronavirus. În realitate, testul a ieșit negativ. Anghel, Pavel și Barabancea sunt colegi în juriul unui show TV de divertisment. 

 

Mai multe articole despre:
barabancea marcel pavel monica anghel covid virus