MENIU

VIDEO: Momentul care a provocat intervenţia în forţă a jandarmilor

Jandarmeria a difuzat un video care surprinde moment ce ar fi determinat intervenţia în forţă, cu sparyuri iritante. În imagini se observă  cum mai mulţi tineri îşi acoperă gura cu fulare, pe modelul membrilor galeriilor şi atuncă spre jandarmi cu bucăţi de asfalt. 

De asemenea, în mesajul Jandarmeriei se face un apel către protestatarii paşnici să se delimiteze de grupurile care provoacă violență!

"Pentru siguranța voastră și a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunțat inițial, pe rețelele de socializare, ca fiind unul pașnic. Recomandăm celor care intenționează să se alăture protestatarilor din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii. Demersul nostru vine ca urmare a violențelor înregistrate în ultimele ore," se spune în comunicatul jandarmilor.

"Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze pașnic! Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze!  Suntem și rămânem în slujba cetățenilor! Singura noastră preocupare este liniștea voastră, a tuturor și nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată."

sursa video: Jandarmeria Română

sursă foto: Inquam Photos/Octav Gane

Mai multe articole despre:
jandarmi