MENIU

VIDEO - Mai mulți copii au vizitat studiourile Realitatea PLUS

Realitatea PLUS

Mai mulți elevi au făcut o vizită surpriză jurnaliștilor de la Realitatea PLUS. Micuții au văzut cum arată studiourile unde jurnaliștii își desfășoară activitatea.

Temerari au pășit timid în sediul Realitatea Plus, unii împiedicându-se, alții fluturând un sandwich, rămas nemâncat în microbuz. Micuții de clasa a 2-a de la o școală din Voluntari și-au adus în buzunare ceva curaj, multe întrebări și curiozitate cât încape.

Au vrut să vadă ce e în spatele camerelor de filmat, dar și cum arată laboratorul știrilor, acolo unde evenimentele îmbracă haina textului clar și concis.

Au venit într-o aventură, să descopere o lume pe care o văd la televizor, în fața ecranului sau o aud la radio. Și au rămas fascinați de industria imaginii și a sunetelor.

Ei au descoperit o poveste în exterior, iar noi am pătruns în lumea lor interioară, plină de emoție, curiozitate și entuziasm. Și ne-am contaminat reciproc, așa cum trebuie să o facă un jurnalist cu acte în regulă și unul în formare, poate de perspectivă. 

Mai multe articole despre:
realitatea