MENIU

VIDEO | Luptă pentru viață după ce a fost diagnosticată cu cancer. Isabelle are nevoie de ajutor

Luptă pentru viață după ce a fost diagnosticată cu cancer

În urmă cu două luni, Isabelle Gouda a fost diagnosticată cu cancer, în urma unui control de rutină. Doctorii spun că ea are toate șansele să se vindece, dacă tratamentul este făcut la timp. Iar timpul, în cazul ei, înseamnă bani. O sumă prea mare pe care nu și-o poate permite și de aceea are nevoie de ajutorul nostru. 

„În urma unor investigașii, mi s-a spus că ar fi ceva suspect și că ar trebui să fac niște investigații suplimentare pentru a ne lămuri dacă este ceva ce trebuie luat în considerare medical, sau nu”, a povestit femeia.

Isabelle a aflat că are cumplita boală chiar în luna dedicată prevenției cancerului mamar.

„Am fost surprinsă, am crezut că este ceva care totuși nu implică tratamente medicale. Imediat mi-au venit în minte terapiile complementare, alternative, integrative. Este o boală complexă, este o boală oportunistă”, a mărturisit aceasta.

Isabelle are 46 de ani iar cu ani în urmă, a pierdut-o pe mama ei, suferind de aceeași boală.

Tratamentul pe care Isabelle dorește să-l urmeze este costisitor și poate avea acces la el doar cu ajutorul donațiilor voastre.

„Costul din partea lor a fost de 43 de mii de dolari. Ar trebui să încep tratamentul destul de repede. În momentul de față este stadiul 2. Nu e un cancer agresiv, dar este un cancer care face metastaze în multe organe, este important să încep terapia cât mai repede”, a mai povestit Isabelle.

Toți cei care vor să fie alături de Isabelle ne pot scrie pe adresa redacției, sau pot dona în conturile afișate pe ecran.

ORICE DONAȚIE ESTE IMPORTANTĂ PENTRU ISABELLE

PERSOANE FIZICE ȘI JURIDICE: RO66 RZBR 0000 0600 0670 7725, Raiffeisen Bank
TITULAR CONT: Gouda Nela-Isabelle 

Mai multe articole despre:
cancer Isabelle Gouda caz social donatii