MENIU

VIDEO - Inundații devastatoare în Neamț - Zeci de case inundate, oameni evacuați

Inundații

Noaptea trecută au avut loc mai multe inundații în Neamț. Situația este una dramatica și mai multe persoane au fost evacuate.

Inundații devastatoare în Neamț. Zeci de case au fost inundate, iar străzile s-au umplut de apă. Și mai mulți localnici au fost evacuați preventiv din fața puhoaielor de apă. (PG EA) Autoritățile sunt în alertă și acționează pentru a scate apa din gospodării. 

"În județul Neamț se acționează pentru evacuarea apei din mai multe gospodării. În acest moment se efectuează evacuarea unei persoane care e într-o locuința înconjurată de ape. Județul Neamț a avut 7 avertizări cod roșu pentru fenomene periculoase. În momentul de față doar o persoană e evacuată, pe parcursul nopții am avut de evacuat mai multe persoane din mai multe localități. În acest moment se lucrează pentru degajarea unor arbori căzuți pe drumuri județene dar și naționale. Deocamdată putem să facem față intervențiilor și solicitărilor care sunt adresate de cetățeni. Oamenii care au fost evacuați au fost duși la rude sau autoritățile publice locale se ocupă de cazarea lor", a declarat purtatoarea de cuvânt ISU.

Mai multe articole despre:
inundatii neamt cod rosu