MENIU

VIDEO | Incendiu devastator la o hală din Dolj. Au fost emise mesaje RO-Alert

Sursa foto: Captură video / YouTube

Un incendiu violent a izbucnit, joi după-amiază, în jurul orei 16.30, la ieșirea din municipiul Craiova spre orașul Filiași, la o hală de mase plastice. Norul uriaș de fum s-a văzut de la zeci de kilometri distanță și a acoperit carosabilul de pe Drumul Național 6. Șoferii au fost sfătuiți să reducă viteza. Și localnicii din zonă au primit mesaje prin RO-Alert să se adăpostească în case, cu geamurile închise.

Din primele informaţii, se pare că focul a izbucnit la o hală din apropierea drumului E 79, în localitatea învecinată cu Craiova. 

Norul uriaș de fum s-a văzut de la zeci de kilometri distanță și a acoperit carosabilul de pe Drumul Național 6. Șoferii au fost sfătuiți să reducă viteza. Și localnicii din zonă au primit mesaje prin RO-Alert să se adăpostească în case, cu geamurile închise. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, iar după zeci de minute au reușit să stingă focul. Urmează să se stabilească cauzele izbucnirii incendiului. 

Întrucât fumul dens a acoperit carosabilul pe DN 6 – E 79, șoferii care tranzitează zona sunt rugați să reducă viteza de deplasare și să circule cu atenție.

Polițiștii rutieri au fost în zona incendiului pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Mai multe articole despre:
incendiu hala dolj pompieri