MENIU

VIDEO - Dialog halucinant între un baron local din Gorj și un polițist care l-a oprit în trafic: "Nu mă cunoști?"

Dan Ilie Morega

Un baron local a umilit un poliţist care a îndrăznit să îl oprească în trafic. Este vorba despre Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, care a dat ordin ca agentul de poliţie să fie pedepsit de şefi pentru fapta sa. Dar baronul Morega nu este singurul care pare să facă legea în Gorj. Într-o investigaţie făcută de jurnaliştii locali se arată cum familia baronului local a reuşit să pună mână pe întreg judeţul, prin funcţii comode. 

 Morega: Între tine și mine e distanță mare și de scoala și de multe, înțelegi? Poftim, vorbești cu părinții tăi.

Politist: Poftim procesul verbal.
Morega: Poți să-l iei.
Polițist: Nu pot. Ați semnat. (Morega îl aruncă)

Polițist: Drum bun, să trăiţi.

Este dialogul dintre baronul Dan Ilie Morega şi un poliţist care a îndrăznit să îl oprească în trafic.

Procesul verbal întocmit baronului l-a costat scump pe poliţist.

Potrivit jurnaliştilor Târgu Jiu TV, Dan Ilie Morega a dat ordin şefului IPJ Gorj, Decebal Drăghiea, ca agentului să i se retragă dreptul de port armă. De asemenea, poliţistul a fost transferat în cadrul IPJ Călăraşi.

Poliţistul a solicitat, însă, conducerii MAI să fie retestat psihologic. Astfel, agentul a reuşit să îşi recupeze dreptul de port armă.

În acealşi judeţ, în oraşul Motru, legea este făcută de nepotul baronului. Legătura dintre cei doi nu a fost ascunsă de ochii lumii. Proaspăt ales primar din partea PSD, Cosmin Morega, a primit cadou din partea unchiului său Dan Ilie Morega, o maşină de lux.

Potrivit jurnaliştilor locali, Cosmin Morega a fost surprins girând un adevărat dezastru ecologic. Tone de deşeuri au fost aruncate pe malul râului din oraş.

Oamenii din localitate au apelat la sprijinul prefectului de Gorj, Corneliu Răducan Morega. Dar prefectul ales pe listele USR PLUS, nu a luat nicio măsură pentru că primarul din Motru este chiar nepotul socrului său, Ilie Dan Morega. 

 

Mai multe articole despre:
dan ilie morega politist halucinant