MENIU

VIDEO. Diagnostic ŞOC pentru un fotbalist celebru, după ce a sărit de bucurie că a dat un gol

Un celebru fotbalist s-a accidentat grav la genunchi sărind de bucurie după ce a dat un gol: "Diagnosticul este un mare şoc pentru noi, o lovitură dură"

Nicolai Muller (29 de ani), fotbalistul echipei germane Hamburg, şi-a fracturat ligamentul încrucişat anterior în timp ce sărbătorea marcarea unui gol şi va fi indisponibil timp de şapte luni, au anunţat şefii clubului pe pagina de Twitter, scrie Mediafax,

Mijlocaşul german a înscris, în minutul 8, singurul gol al meciului Hamburg - Augsburg (1-0), din etapa a doua a Bundesligii. După gol, Muller s-a dus către colţul terenului, sărind de bucurie, dar s-a împiedicat de fanion după o piruetă în aer, lovindu-se la genunchi în cădere. După ce colegii l-au luat în braţe au aflat că s-a lovit, iar clubul a emis un comunicat în care a anunţat perioada de indisponibilitate a mijlocaşului.

"Ce şoc! Nicolai Muller a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept şi va lipsi nu mai puţin de şapte luni de pe teren", este anunţul făcut de către conducătorii celor de la Hamburg, pe Twitter. 

Mai multe articole despre:
nicolai muller accident nicolai muller