MENIU

VIDEO Dan Puric la "Legile Puterii": A iubi azi România e un mare risc, este atacată esența poporului

Dan Puric la

Identitatea națională, esența creștină a poporului român sunt ținta unui atac fără precedent, cu scopul de a le anula, a afirmat actorul, eseistul și regizorul Dan Puric, într-o ediție specială a emisiunii “Legile Puterii” de la Realitatea Plus. Acesta a oferit, ca exemplu, umilința la care a fost supus, recent, marele naist Gheorghe Zamfir.

“Este tragic că un om de talia lui Gheorghe Zamfir, un titan al muzicii, trebuie să fie crucificat până la sfârșit. La 80 de ani a vrut să ne mai cânte, să ne mai încânte, iar la Ministerul Culturii nu au mai avut bani pentru Zamfir. (...) Au găsit însă foarte mulți bani pentru a face o expoziție pornografică la Palatul Parlamentului (...) și nu sunt pentru G. Zamfir,” a afirmat Dan Puric.

“Acestea sunt consecințele acțiunilor unor oameni desprinși de Dumnezeu. Este evident că au luat-o contra poporului, sunt niște oameni cărora ajungi să le plângi de milă.(..)Înainte de banii europeni avem nevoie de conștiință, in primul rând de conștiința creștină. (...) Probleme este atitudinea ta pe care o ai ca român, dacă o ai vin apoi și banii europeni. A iubit azi România e un mare risc,” a mai afirmat cunoscutul actor, regizor și scriitor, la “Legile Puterii” de la Realitatea Plus.

Mai multe articole despre:
dan puric realitatea plus biserica crestinism