MENIU

VIDEO - Dan Barna cere ajutorul pentru a-și recupera ochelarii - Imaginile au devenit virale pe internet

Dan Barna cere ajutorul pentru a recupera ochelarii

Imagini halucinante al căror protagonist este vicepremierul Dan Barna au fost filmate de televiziuni, luni, în Parlament. Liderul USR PLUS și-a scăpat ochelarii pe jos la ședința de plen a Camerei, la care premierul Florin Cîțu a fost chemat să dea explicații pe tema bugetului de stat. Barna nu a schițat niciun gest ca să-și recupereze ochelarii. În schimb, a fost chemat un angajat al Parlamentului ca să-i ridice de pe jos. În momentul respectiv, la tribună se afla președintele PSD Marcel Ciolacu. 

În timpul discursului liderului PSD, vicepremierul Dan Barna își scapă ochelarii pe jos. Deși se juca cu ei, așa cum se vede în imaginile suprinse de operatorul Realitatea PLUS, Barna se preface că nu a observat.

Consiliera de lângă el îi sare însă în ajutor. Cheamă rapid un angajat al Parlamentului pentru a-i ridica lui Dan Barna ochelarii. Ba chiar și liderul USR îi arată cu degetul locul exact unde i-au căzut ochelarii. 

Angajatul Parlamentului îi dă vicepremierului ochelarii, dar acesta nu schițează niciun gest, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu este prima oară când Dan Barna este in centrul unei astfel de întâmplări. În urmă cu un an, Barna a apărut într-un clip în care se prefăcea că tastează la laptop. Imaginile s-au viralizat pe rețelele sociale, iar liderul USR a publicat un mesaj în care s-a autoironizat. El a spus că este primul care râde la astfel de meme-uri, mai ales atunci când le provoacă.

Mai multe articole despre:
dan barna ochelari parlament