MENIU

VIDEO Cristiano Ronaldo, moment stânjenitor. Cum a reacționat fotbalistul după ce a lovit o femeie cu mingea în cap

Cristiano Ronaldo

O femeie steward a fost lovită cu mingea în cap de Cristiano Ronaldo, în timpul antrenamentelor dinaintea meciului din Berna. Imediat după incident, fotbalistul a mers lângă ea să vadă dacă e totul în regulă. Ulterior, femeia a povestit presei că... a crezut că a murit atunci când l-a văzut pe Ronaldo alături, relatează Realitatea Plus. 

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui moment stânjenitor după ce a lovit din greșeală o femeie steward direct în cap, în timpul unui antrenament. Portughezul a mers imediat la ea să vadă dacă totul este în regulă.

Femeia a povestit ulterior că avea dureri mari de cap, iar pentru o clipă și-a pierdut cunoștiința. Când a deschis ochii, fotbalistul era deja în fața ei, iar ea l-a întrebat dacă a murit. Ronaldo a răspuns că nu și și-a cerut iertare.

Aceasta nu este prima interacțiune a celor doi. Femeia a povestit că a vrut să-l blesteme pe jucător în perioada în care acesta a venit la un meci în Elveția. Motivul era că meciul se terminase, iar aceasta era obosită, însă nu putea pleca până când jucătorul nu părăsea terenul. 

Mai multe articole despre:
cristiano ronaldo femeie lovita cu mingea