MENIU

VIDEO. Caz halucinant într-un spital din România. Ignorat de infirmierele care spărgeau semințe

Caz halucinant la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Două infirmiere au fost surprinse spărgând semințe, în timp ce un tânăr cu arsuri grave la picioare se ruga de ele să fie dus în salon.

„N-am pățit așa ceva de când sunt eu”, le-a spus pacientul celor două femei. Impasibile, angajatele SJU Vaslui își văd în continuare de grămăjoara de semințe. Asta în condițiile în care, în ultimii ani, salariile angajaților spitalului s-au dublat, o infirmieră ajungând să câstige chiar și la 3000 de lei lunar, scrie vremeanoua.ro.  

Am așteptat vreo 15-20 de minute până i-au adus pijamalele. S-a schimbat, iar după aia infirmierele și-au reluat activitatea de a mânca semințe. Pe cât de profesionist s-au purtat medicii și asistentele de la Urgențe, pe atât de urât s-au purtat cele două infirmiere”, ne-au declarat rudele pacientului.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat la REALITATEA TV că a văzut imaginile și comportamentul celor două infirmiere nu este „corespunzător”. 

„Trebuie să schimbăm mentalități, pacientul trebuie tratat corespunzător și cu respect. Voi cere DSP un punct de vedere”, a declarat ministrul Sănătății la REALITATEA TV, precizând că acest incident nu ne face cinste absolut deloc. 

„Am cerut un raport. Este vorba de un comportament necorespunzător”, a declarat Sorina Pintea la REALITATEA TV.