MENIU

VIDEO Accidente în serie, în Capitală: ambulanță răsturnată, asistentă beată la volan - 11 răniți

Accident în București. Foto: captură Realitatea Plus

O ambulanță care se afla în misiune a fost lovită în Capitală de o mașină condusă de un șofer care nu a acordat prioritate. Cadrele medicale, dar și șoferii au fost răniți. La scurt timp, un alt accident s-a produs, iar patru persoane au fost transportate de urgență la spital, iar alte trei au primit îngrijiri medicale la fața locului, potrivit Realitatea Plus. 

O ambulanță care era în misiune s-a răsturnat , vineri seară, într-o intersecție din Capitală după ce a fost lovită de o mașină condusă de un șofer care nu a acordat prioritate. Patru persoane au fost rănite: medicul, asistentul medical, conducătorului ambulanței, dar și șoferul vinovat.
”Conducătorul unei ambulanțe SABIF, în vârstă de 29 ani, care se deplasa pe Str. Constantin Brâncuși având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Bd. Nicolae Grigorescu, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani care se deplasa pe Bd. Nicolae Grigorescu, iar în urma impactului, ambulanța s-a răsturnat pe plafon”, a declarat Andra Arsintescu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere. 
Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Un alt accident a avut loc în sectorul 3, în toiul nopții. O asistentă în vârstă de 40 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în cinci autoturisme parcate. Femeia consumase alcool înainte de a urca la volan.

Patru oameni au fost duși de urgență la spital după ce un autoturism a intrat într-un stâlp în urma unui impact cu o altă mașină. Trei persoane au primit îngrijiri la fața locului.

”În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime, doi conducători auto și doi pasageri care au fost transportați la Spitalul ”Bagdasar Arseni” și Spitalul ”Marie Curie”, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, potrivit Andrei Arsintescu.
Polițiștii au deschis un dosar penal și vor stabili cu exactitate cauzele accidentului.