MENIU

VIDEO Accident înfiorător la Iași: o fetiță de 3 ani și un bărbat, uciși de remorca unui TIR

VIDEO Accident înfiorător la Iași: o fetiță de 3 ani și un bărbat, uciși de remorca unui TIR

Un bărbat şi un copil de trei ani au murit, iar o altă persoană a fost rănită, după ce vagonul unui TIR s-a desprins şi a intrat într-o casă de la marginea drumului, la intrarea în Iași.

Tragedia s-a întâmplat din cauză că șoferul unui camion de mare tonaj care cobora Dealul Repedea prin zona Bucium a rămas fără frâne şi a pierdut controlul volanului.

Remorca s-a desprins şi a intrat în gardul unei case, dărâmându-l. TIR-ul s-a oprit în curtea casei, unde a izbit o fetiţă de trei ani și pe bunica ei, scrie agerpres.ro.

"Sub TIR se afla un copil, o fetiţă de trei ani. A fost evaluată de către medicii de la SMURD, din păcate leziunile ei erau incompatibile cu viaţa şi s-a declarat decesul. Echipajul de la Ambulanţă a evaluat şoferul care a fost strivit şi, de asemenea, s-a constatat că era decedat din cauza unei traume extrem de severe. În curte se mai afla în curte bunica fetiţei, o femeie de 67 de ani, care a fost evaluată. Era în stare de şoc emoţional, dar fără leziuni", a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au declarat că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mai multe articole despre:
accident TIR Iasi deces drama