MENIU

VIDEO | A scăpat cu viață după tentative sinucigașe de depășire a unui TIR pe ploaie torențială

Un șofer de BMW s-a oprit cu mașina în parapet după mai multe tentative nereușite de a depăși un TIR. Foto/Captură video

Pe vreme ploioasă și cu șoseaua umedă, șoferul din Cluj-Napoca al unui autoturism marca BMW, care circula dinspre Gherla spre Dej, a avut mai multe tentative la rând de a depăși un TIR, aflat în fața sa. Într-un final, acesta s-a proptit într-un parapet de pe marginea drumului.  

În imaginile surprinse în trafic se vede un BMW care încearcă să depăşească chiar cu orice preţ un TIR, deşi condiţiile meteo şi traficul nu o permit. Deşi de pe sensul opus vin în continuu maşini, iar carosabilul este alunecos din cauza ploii, şoferul inconştient nu se lasă şi are câteva tentative de  a depăşi.

La un moment dat, el încearcă o manevră pentru a trece de autotren, dar ajunge direct în parapetul de la marginea drumului. „Stai că sun la Poliţie! Ăsta omoară pe careva” se aude pe fundal o discuţie probabil între şoferul maşina de unde a fost filmat accidentul şi pasagerul din dreapta. Însă cei doi nu au mai avut timp să sune. Doar câteva secunde mai târziu, şoferul din faţa lor a pierdut controlul autovehiculului şi s-a înfipt exact în parapet. 

Potrivit Gherla Info, participanţi la trafic au povestit că au oprit pentru a acorda primul ajutor. Aceştia au relatat că şoferul, care se afla singur în maşină, a reuşit să iasă singur din vehicul şi că era teafăr.

La locul accidentului a intervenit un echipaj medical de Ambulanţă, care a consultat şoferul, dar nu s-a impus transportul la spital.Poliţiştii l-au testat cu etilotestul şi a rezultat că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.

 

Mai multe articole despre: