MENIU

Victor Ponta: Vrem să schimbăm guvernul, dar nu pe Dragnea cu Orban

Victor Ponta: "<Sefii Partidului>şi propagandistii lor s-au intors în timp în Decembrie 1989"

Victor Ponta anunţă cu grupul parlamentar ProRomânia nu va vota moţiunea de cenzură a PNL dacă liberalii nu renunţă la ideea de a-l prezenta pe Ludovic Orban ca premier. 

"Ne dorim şi vom sprijini ideea înlocuirii guvernului actual cu unul mult mai competent, capabil să conducă România în anul Centenarului, să reprezinte România anul viitor în timpul Preşedinţiei Europene. (...) Facem un apel către iniţiatorii moţiunii, PNL şi USR, de a discuta şi azi, şi mâine, şi miercuri cu toţi cei dispuşi din PSD, ALDE, cu noi, de la PRO România, pentru a încerca să spunem foarte clar: nu dăm jos guvernul PSD să îl înlocuim cu un guvern PNL, îl înlocuim cu un guven competent", a susţinut Victor Ponta.

Dacă se va ajunge la formarea unui guvern de uniune naţională, Victor Ponta a precizată că Pro Româna va merge la negocieri cu propunerea de premier Sorin Câmpeanu, dar că nu este o condiţie ultimativă, care să nu mai poată fi negociată.

"Mai avem 48 de ore şi fac apel ca liderii PNL să gândească în termeni de ce a bine pentru România," a mai precizat fostul premier Victor Ponta.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta