MENIU

"Victor Ponta va fi preşedintele României", spune ION CRISTOIU

Ponta nu are altă grijă decât să crească în sondaje, spune Ion Cristoiu.

"Domnul Victor Ponta va fi preşedintele României. Dacă pierde o să-l apăr, dacă câştigă am sa-l înjur", a spus jurnalistul Ion Cristoiu la REALITATEA TV.

"Principala obiecţie când se aude de Ponta e că nu se poate să fie ales pentru că nu e pe placul americanilor. De când a ajuns premier, Ponta nu are altă grijă decât să crească în sondaje. Americanii au un cult: votul popular. Care-i şmecheria PSD? Să-i convingă pe americani că Victor Ponta că are 70 la sută în sondaje şi celălalt 15. Dacă asta e voinţa poporului... Deja şi-a ambalat motoarele.

Victor Ponta se pregăteşte de aceste alegeri din 2012. Este o pregătire strategică. Cum şi-a schimbat discursul: unu, Traian Băsescu trebuie respectat, doi, a început să o laude pe Kovesi şi trei a mulţumit americanilor", a spus jurnalistul Ion Cristoiu la REALITATEA TV.

Cât despre fuziunea dintre PNL şi PDL, Cristoiu este sceptic. "Degeaba fuzionezi, trebuie să te urmeze electoratul.
Acum ei au hotărât aşa: PNL îşi desemnează un candidat prin sondaj. Nebunia din opoziţie! Cei de la PNL vor face un sondaj care să stabilească cine e candidatuL Johannis sau Antonescu, care va intra la bătălie cu Predoiu. Sondajele te ajută, dar decizia despre cine va fi candidat este politică", a spus Cristoiu.

"Domnului Victor Ponta nu-i convine adevărul.  Domnul Ponta fiind un plagiator notoriu a acceptat să semneze o lucrare făcută de altcineva. Este mai grav decât decât dacă ai fura cu moartea victimei. Ei, PSD-iştii, nu înţeleg un lucru: transparenţa. Victor Ponta nu dă o para chioară pe şcoală", a spus Ion Cristoiu.