MENIU

Victor Ponta, replică pentru Viorica Dăncilă: două definiții din DEX

Săgeți între un fost premier PSD și un actual premier PSD. Fostul premier Victor Ponta o critică pe Viorica Dăncilă și o trimite la explicațiile din DEX, după ce aceasta a anunțat în seara de miercuri că ia în calcul să îl dea în judecată după acuzațiile aduse. „Discuția” celor doi s-a purtat pe rețeaua de socializare.


Victor Ponta o compară pe Viorica Dăncilă cu Elena Ceaușescu, într-o postare pe Facebook.

„În Decembrie 1989 tovarășa Elena Ceaușescu ( zisă și „Coana Leana”) striga la toată lumea “DOVADA-DOVADA”!

În Septembrie 2019 tovarășa Viorica Vasilica Dăncila ( zisă și “Vio din Videle” ) strigă tot la fel “DOVADA” !

Aș putea să îi spui gluma cu “ce zic eu și ce înțelege ea”, dar îmi mai face o plângere penală!”.

Liderul Pro România își continuă mesajul cu două definiții din Dicționarul explicativ al limbii române:

„Pot însă să prezint dovada - definiția din DEX a ironiei: https://dexonline.ro/definitie/ironie (sunt sigur că s-a predat și la Școala din Videle dar “Vio” a chiulit de la lecție că o chemase Liviu în curte)!

Pot să o ajut și cu o altă definiție, tot din DEX: https://dexonline.ro/definitie/prostie

Dincolo însă de ironie - ce blestem pe România și pe social democrație să sară din “lacul Liviu” în “puțul Viorica”!!!”, și-a încheiat mesajul Ponta.

Mesajul lui Ponta a venit după ce șefa PSD a transmis în seara de miercuri, tot pe Facebook, că ia în calcul să depună o plângere penală pe numele lui. Dăncilă l-a catalogat pe Ponta drept „agitator al scenei politice, un om disperat, iresponsabil și lipsit de credibilitate”. 

Dăncilă a revenit: "Închidem această zi cu un alt agitator". Amenință cu plângerea penală

Liderul Pro România a lansat miercuri un atac dur la adresa președintelui PSD. Ponta a acuzat-o pe Dăncilă că a cumpărat parlamentari și că dacă premierul refuză să plece de la guvernare, atunci „o să chemăm mascații să o scoată din Guvern. Ar fi al doilea președinte PSD care pleacă cu mascații”, făcând referire la Liviu Dragnea.