MENIU

Victor Ponta face 400 de mii de euro pe an, din consultanță economică - Fostul premier duce o viață liniștită și se relaxează la golf

Victor Ponta

Victor Ponta se bucură de un stil de viață care îi permite să își îndeplinească orice dorință. Fostul premier se laudă, de exemplu, cu un profit de peste 400 de mii de euro pe an. Bani făcuți din consultanță economică.

Fostul premier Victor Ponta a ieșit din viața politică după alegerile parlamentare din 2020. Și-a deschis o firmă de consultanță economică, iar anul trecut a reușit să obțină un profit de 438.000 de euro.

“Asta fac: dau consultanță de business. Firmelor din afară, nu din România. Îmi spun părerea despre ce se întâmplă pe piețele din estul Europei.”, spune Ponta care e nemulțumit de modul în cadre conduc țara actualii guvernanți.

“Chiar că suntem cei mai stupizi. Și nu înțeleg de ce se măresc taxele la noi… Parcă vor să ne alunge din România. Nu prea mai stau eu în România, dar chiar că suntem cei mai năpăstuiți”.

De altfel, Victor Ponta petrece foarte mult timp în vacanțe, unde joacă golf.

“Da, joc mult golf. Aș juca în fiecare zi, dar nu se prea poate. Când mă lasă Daciana, joc… (...) Mă cam bate Rareș Bogdan. La golf e în fiecare week-end o competiție. Joc, dar ca amator, nu profesionist”, a declarat Ponta pentru digi24.ro.

Mai multe articole despre:
victor ponta