MENIU

Victor Ponta, după eliminarea lui Cîrstoiu: I-au umilit pe toți cei care vor să intre în politică

Fostul premier crede că liderii Coaliției au compromis șansele câștigării Capitalei

Victor Ponta a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre despărțirea anului, a Coaliției PSD-PNL, precum și despre retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei a medicului Cătălin Cîrstoiu. Fostul premier al României a declarat că Alianța și-a făcut jocurile în spatele ușilor închise și i-a umilit inclusiv pe cei care vor să intre în politică. Ponta a făcut și ultimele calcule, legate de modul în care s-ar putea împărți voturile acum, cu Gabriela Firea și Sebastian Burduja în lupta pentru Capitală.

"Ei au stabilit data alegerilor pe 9, trebuia să fie septembrie, iar faptul că nu au avut un candidat pregătit este un lucru rău. L-au umilit pe Cîrstoiu degeaba, omul nu cred că a venit să se roage de Coaliție. I-au umilit pe toți cei care vor să vină să facă politica.

 

Imaginea de ansamblu este că toate jocurile se fac in spatele unor uși închise. I-au stricat si pe Firea și Burduja, acum ești bună să candidezi. La fel cu Burduja, el este unul dintre cei mai buni miniștri și l-au aruncat la sacrificiu.

Acum voturile celor anti Nicușor se împart între Piedone, apoi se împart mai departe la Firea, se mai pierd la Burduja, care daca era candidat unic era o fata noua, era o speranță", a afirmat Victor Ponta, în exclusivitate, la Realitatea Plus.

Mai multe articole despre:
victor ponta cirstoiu ciolacu firea primarie piedone