MENIU

Veşti bune de la una dintre victimele din Colectiv. "Acum râde, chiar dacă îl doare"

Cristian Matei, unul dintre bărbaţii răniţi grav în tragedia din clubul Colectiv, a fost transferat de la secţia de Terapie Intensivă a unui spital din Israel, la un centru de reabilitare.

Oana Matei, soţia lui Cristian, a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie emoţionantă, însoţită de vestea că bărbatul face progrese remarcabile în ceea ce priveşte recuperarea.

"Ziua în care plecăm de la Terapie intensivă la Centrul de Reabilitare. Ultimul "antrenament" aici cu Marit şi Jane, două femei extraordinare", a scris Oana Matei. "Niciodată nu o să pot să le mulţumesc suficient doctorilor şi asistenţilor pentru ce au făcut pentru noi. Acum două luni l-am adus pe Matei aici cu 50% şanse de supravieţuire. Acum râde, chiar dacă îl doare. Fiecare mişcare e un pas mai aproape de casă şi de copiii noştri", a adăugat ea.

În prezent 21 de răniți se află încă internați în spitalele din țară și din străinătate.

În spitalele din București sunt internate trei victime ale incendiului, una dintre acestea fiind în stare critica. În spitalele din străinatate se află internați 18  răniți, iar alte două persoane se află în tratament ambulatoriu.

Bilanţul incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv a ajuns, în decembrie, la 62 de morţi.