MENIU

Veste tristă pentru admiratorii lui Kate Middleton. Nora Regelui Charles va mai sta o bucată de timp departe de public

După anunțarea diagnosticului, Kate s-a retas din spațiul public

Casa Regală britanică vine cu vești noi despre momentul în care Kate Middleton ar urma să-și reia îndatoririle ce-i revin, ca soție a Prințului moștenitor William, deci potențial viitoare regină consortă. 

Se pare că prințesa nu se întoarce la îndatoririle regale până la finalul anului 2024 sau până când medicii îi vor da undă verde, potrivit The Telegraph. 

Un consilier regal a precizat că Prințesa de Wales are nevoie de intimitate și sprijin pentru a se recupera. Totodată, el a transmis că partenera lui William se va întoarce la îndatoririle regale doar atunci va primi acordul medicilor.

”Munca proiectelor Prințului și Prințesei este întotdeauna în desfășurare. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul”, a transmis și purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Cum se simte Kate Middleton. Prințul William a vorbit despre starea soției sale, care urmează un tratament împotriva cancerului

”Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta.

Acesta e un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Kate Middleton, înlocuită la îndatoririle regale. Cine ar urma să-i țină locul cât timp urmează tratamentul împotriva cancerului?