MENIU

Anunț BOMBĂ despre Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, avere în creștere

Mircea Lucescu revine în clasamentul celor mai bogați români - antrenorul a ajuns la o avere de 22-25 mil. euro, în condițiile în care câștigă 4 milioane pe an de la Sahtior Donetk.

Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori români de fotbal, are o avere estimată între 22-25 milioane de euro, conform ediției de anul trecut a TOP 300 Cei mai bogați români.

Familia Lucescu a mai fost prezentă în clasament în anul 2010, cu o avere între 17-19 milioane de euro, după care a luat o decizie radicală - fără afaceri în România.

Mircea Lucescu este, în lumea fotbalului mondial, cel mai apreciat antrenor român în activitate. Din 2004, Lucescu antrenează Sahtior Donetk și câștigă, aproape în fiecare an, titlul de campion al Ucrainei. Cea mai mare performanță a lui Lucescu, care îi și face pe iubitorii fotbalului să-l considere cel mai bun antrenor român în viață, este câștigarea în anul 2009 a Cupei UEFA.

Lucescu a ajuns astazi să primească de la echipa ucrainiană un salariu de 4 milioane de euro pe an, ceea ce-l aduce în topul celor mai bine plătiți antrenori din lume. De-a lungul timpului, Lucescu a încercat să clădească o serie de afaceri în România, dar nu a avut succes. Prin urmare, de mai mulți ani, a hotărât să se concentreze pe ceea ce știe cel mai bine: fotbalul.

Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu