MENIU

Veste minunată primită de Simona Halep înainte de finala de la Roma

Simona Halep

Simona Halep - Elina Svitolina reeditează finala de anul trecut de la Roma, când Svitolina s-a impus în două seturi. Ultimele două meciuri dintre Halep și Svitolina au fost câștigate de ucrainiancă, unul dintre cele chiar cu 6-1, 6-1, la Toronto.

Simona Halep, primește o veste excelentă chiar înainte finalei de la Roma. Halep, liderul mondial WTA, a urcat pe primul loc în clasamentul pentru Turneul Campioanelor după victoria cu Maria Sharapova (Rusia), din semifinalele turneului Premier Mandatory de la Roma.

Simona Halep le-a depășit pe Caroline Wozniacki (Danemarca) și Petra Kvitova (Cehia) și va ocupa, începând de luni, prima poziție în acest clasament, relatează Digisport.

Simona Halep și Svitolina s-au întâlnit de şase ori până acum, iar scorul este egal, 3-3. Simona Halep o va întâlni în finala de la Roma pe Elina Svitolin, duminică, de la ora 14:00.

De ce a fost HUIDUITĂ Simona Halep în meciul cu Maria Şarapova

Simona Halep a avut momente tensionate în turneul de la Roma. Românca s-a enervat în meciul cu Şarapova, iar fanii au început să huiduie.

Meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova a debutat cu foarte multe break-uri, dar şi cu un moment tensionat petrecut în primul set. La 4-3 pentru rusoaică, pe serviciul Simonei, arbitrul a fost tras la răspundere.

Halep se pregătea pentru al doilea serviciu, mingea a căzut în terenul rusoaicei, dar arbitrul a cerut rejucarea. Motivul: fanii ar fi strigat din tribună, iar Şarapova a ridicat mâna pentru a opri serviciul adversarei.

14.00 Simona Halep, revanșa în fața rivalei Elina Svitolina. Este a 30-a finală a româncei

Mai multe articole despre:
Simona Halep