MENIU

VESTE bună pentru locuitorii Sectorului 4! S-a deschis al treilea centru de vaccinare anti-COVID

Nou centru vaccinare in Sectorul 4/sursa foto: Profi Media

Bucureștenii din Sectorul 4 au de acum la dispoziție încă un centru în care se pot vaccina. A treia unitate din sector a fost inaugurată la Eroii Revoluției. Centrul are șase puncte de imunizare, în care se folosește exclusiv serul de la Pfizer și este deschis toată săptămâna.

În sectorul 4 din București s-a deschis al treilea centru de vaccinare.

Vlad Niculescu, director executiv Primăria Sectorului 4: Funcționează cu 6 cabinete de vaccinare. Are o capacitate de 360 de persoane pe zi, care se pot vaccina în acest centru.

Cei care vor să se imunizeze în acest centru trebuie să se grăbească. Locurile în platformă se epuizează repede.

Vlad Niculescu: Este și o listă de așteptare lungă, de peste 2000 de persoane. În principiu, rata de prezență este de aproape 100%.

Centrul de vaccinare din Sectorul 4 este deschis toată săptămâna, de la ora 8 dimineața, până la ora 8 seara. Cei care s-au imunizat până acum acolo sunt mulțumiți.

Bărbat vaccinat: M-am programat acum câteva zile, iar aici a durat câteva minute. Mă simt foarte bine.

Al doilea bărbat vaccinat: Doamna asistentă a avut o mână foarte ușoară. Nu am simțit nimic când mi-a făcut. Sunt mulțumit!

Peste 1500 de persoane sunt imunizate zilnic în centrele de vaccinare amenajate de Primăria Sectorului 4, iar capacitatea va crește din 13 aprilie, atunci când centrul de la Palatul Copiilor va fi suplimentat cu încă șase cabinete. În total, până acum au fost vaccinate 25.000 de persoane în centrele amenajate de primărie.  

Mai multe articole despre:
sector 4 vaccinare anti covid