MENIU

Veste bună pentru BUGETARI! Valabilitatea VOUCHERELOR de vacanţă neutilizate va fi prelungită. Anunțul a fost făcut de Ministrul Turismului

Ministerul Turismului FOTO: Wikipedia

‘’Prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă emise în perioada ianuarie 2019 - decembrie 2020 este necesară’’, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, la un post TV.

Prelungirea, până la finalul anului viitor, a valabilităţii voucherelor de vacanţă emise în perioada ianuarie 2019 - decembrie 2020 este necesară în condiţiile în care o parte dintre vacanţele achiziţionate de români în perioada pandemică, prin această metodă de plată, nu au putut fi derulate corespunzător de către agenţiile de turism sau nu au putut fi prestate de către furnizorii de servicii, impunându-se despăgubirea acestora, se arată într-un comunicat al Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului.

Totodata, astăzi s-a discutat la Guvern despre reluarea acordării voucherelor de vacanţă pentru angajaţii din sectorul bugetar, în cuantum de 1.450 lei, până la data de 31 decembrie 2026.

Mai multe articole despre:
turism bugetari voucher vacanta ministru guvern