MENIU

Veste BOMBĂ în showbiz-ul românesc: o cântăreaţă cunoscută, însărcinată în 7 luni. A ţinut secret!

Misty şi iubitul său Keo sunt pe cale să devină părinţi, informează Wowbiz.ro. Cântăreaţa ar fi însărcinată în 7 luni şi jumătate şi ar fi ţinut sarcina secretă până acum. 

Surse din preajma celor doi sustin ca Misty este insarcinata si, supriza, va naste in curand!

“Keo si Alexandra au incercat sa tina secreta sarcina si sa nu spuna nimanui ca vor avea un bebelus! Cantareata este in ultimul trimestru si a ascuns bine totul, mai ales ca avut si norocul sa nu ia prea mult in greutate! Va vine sa credeti sau nu, ea este gravida in sapte luni si jumatate si, din cate se pare, pe la mijlocul lui ianuarie, va deveni mama! Cel mai probabil, cantareata va naste in Elvetia, tara in care Keo a trait foarte multi ani si unde isi are si parintii!”, au dezvaluit persoane apropiate celor doi artisti!

"Da, este adevărat, vom deveni părinţi la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiţi, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieţii noastre! Însă, ne-am dorit discreţie şi am protejat întotdeauna viaţa personală, nu doar pentru că aşa este firesc, ci şi din dorinţa de a avea linişte, mai ales acum în prag de sărbători ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate şi linişte, să se poată bucura de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!", a declarat Misty, susţinută de iubitul ei.

Mai multe articole despre:
sarcină misty misty şi keo misty însărcinată