MENIU

Veronica, la 50 ani. Cum arată acum actriţa Lulu Mihăescu

Lulu Mihăescu, pe numele real Luminița Petre, s-a născut în 1968, la Iaşi. Actriţa a devenit cunoscută în rolul principal din filmul "Veronica" (1972) și în continuarea lui, "Veronica se întoarce" (1973), rol ce i-a adus comparații cu actrița americană Shirley Temple. A mai apărut în trei filme în perioada 1976 - 1982, toate în regia Elisabetei Bostan, înainte de a se retrage din lumea cinematografică. Galeria Foto.

Veronica (Lulu Mihăescu) este o fetiță zvăpăiată care trăiește într-un cămin de copii. Când împlinește vârsta de 5 ani, Zâna cea bună îi dăruiește o traistă fermecată, care-i poate îndeplini orice dorință. Există o condiție: stăpăna ei trebuie să fie cuminte, darnică și prietenoasă cu cei din jur. Veronica uită promisiunea făcută Zânei cele bune, hotărând să păstreze traista doar pentru ea, este scenariul filmului, conturat de wikipedia.

Lulu Mihăescu a decis să părăsească România în anul 1996. De atunci, ea locuieşte în Canada, la Vancouver, unde predă lecţii de pian şi se află alături de soţul ei şi de fiica ei, Ana, în vârstă de 26 de ani, potrivit revistei OK, care a şi prezentat poze actuale cu actriţa. Înainte de a pleca din ţara noastră, cea care o interpreta pe Veronica a fost clăpar în trupa Timpuri Noi.

Cum arată acum Lulu Mihăescu, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Veronica la 50 ani