MENIU

Verdict șocant. Cercetat în libertate, după ce a condus beat, a lovit un pieton și a fugit. În plus, mai avea 2 dosare penale

Verdict șocant. Cercetat în libertate, după ce a condus beat, a lovit un pieton și a fugit. În plus, mai avea 2 dosare penale

Decizie surprinzătoare în cazul unui tânăr sucevean care, deși a condus beat, fără permis, a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului, este cercetat în stare de libertate. Mai mult, tânărul mai avea încă 5 infracțuni șale codului rutier. 

Tânărul de 21 de ani, din comuna Baia, a scăpat din arest după doar 24 de ore și a fost plasat sub control judiciar, deși, pe lângă accidentul comis într-un context agravant, mai avea la activ două dosare penale pentru conducere fără permis, potrivit Monitorul de Suceava.

Mai mult, alcoolemia șoferului,  de 0,93 g/l alcool pur în aerul expirat, ăl încadra în categoria de dosar penal.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a cerut arestare preventivă a inculpatului, pentru conducere fără permis (trei infracțiuni), conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului, însă Judecătoria Fălticeni a respins propunerea, dispunând punerea de îndată în libertate a inculpatului și plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Mai multe articole despre:
sofer beat recidivist accident permis