MENIU

Verdict în triunghiul amoros Cristi Borcea-Alina-Valentina Pelinel. Cu cine rămâne omul de afaceri

Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar lumea mondenă românească a luat foc. Jurnalista Roxana Iliescu este de părere că blonda are şanse mari să rămână cu Cristi Borcea. 

Roxana a vorbit în calitate de confidentă a Valentinei Pelinel, despre care spune că este mai fericită ca oricând.  

"Nu intelegeam de ce e atat de trista Alina Borcea. E păcat ca se accepta compromisul şi ca femeile nu inteleg ca o relatie s-a consumat.

As vrea sa inteleg care a fost motivatia ei de a deveni doamna Borcea, dupa ce a inghitit niste umilinte. Se aude ca n-a fost o casatorie din dragoste. Borcea o fi zis "hai, domle sa te iau de nevasta, dupa ce te-am tinut opt ani de zile amanta".

S-a vazut stralucirea din ochii Valentinei Pelinel. Ea este foarte fericita. Habar n-am cum se va termina povestea asta. Daca va fi un nou compromis, eu îi voi atrage atentia Valentinei.

E pacat si de Alina. Ea este o femeie frumoasa. Ar fi trebuit sa se maturizeze, sa realizeze in ce a trait, să devina femeie. Nu poti sa te bati cu alte femeie cand relatia ta este cu un barbat. Alina s-a batut cu Mihaela, cu Valentina.

Valentina Pelinel are şanse mari să rămână cu Borcea. Copilul e făcut din dragoste", a spus Roxana Iliescu la televiziunea Antena Stars.

 

Mai multe articole despre:
Cristi Borcea alina Valentina Pelinel