MENIU

Venus în Scorpion. 5 zodii duc o luptă tulburătoare cu destinul

Venus în Scorpion. 5 zodii duc o luptă tulburătoare cu destinul

Venus se scufundă în apele adânci ale Scorpionului, un semn zodiacal al extremelor, marcat de intensitate emoțională și pasiuni copleșitoare.

Atunci când Venus trece din Balanță în Scorpion, vibrațiile sale prietenoase și uneori superficiale se transformă în sentimente extrem de profunde, pentru că Scorpionul este un semn al conectării intime, al onestității duse până la capăt, al pasiunii arzătoare, dar și al geloziei și posesivității.

Berbecul se abandonează plăcerii

Latura sexuală a relației tale va fi foarte intensă. Din punct de vedere fizic, te vei bucura de un erotism vibrant și de o intimitate crescută cu partenerul. Emoțional, simți mai multă pasiune decât de obicei și trăiești plăcerea mai intens decât oricând. Cu cât te apropii mai mult de partener, cu atât te inundă o senzație mai mare de fericire și o dorință de abandon total. După ce această etapă se va încheia, vei constata că relația ta cu persoana iubită a suferit o transformare benefică, pentru că ați simțit o fuziune completă și ați depășit orice tabu dintre voi.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop