MENIU

Vaslui: Un tânăr fără permis a furat un taxi și a provocat un accident în lanț

Un tânăr din Vaslui, în vârstă de 19 ani, a fost reținut de oamenii legii după ce a furat un taxi, pe care l-a condus fără să dețină permis auto. El a provocat apoi un accident în lanț, potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

Polițiștii din Bârlad au fost sesizați de un bărbat din municipiul Bârnad după ce tânărul i-a furat acestuia taxiul.

'În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit următoarele: bărbatul a coborât din autovehiculul tip taxi, pe care îl conducea, lăsând cheile în contact. Profitând de acest lucru, la scurt timp, un tânăr s-a urcat la volanul autoturismului şi l-a condus până la ieşirea din municipiul Bârlad, către Vaslui. A distrus o porţiune din gardul unui parc auto, a avariat alte două autovehicule şi a intrat în coliziune cu un autoturism din incinta parcului, care a luat foc', precizează sursa citată, arată Agerpres.

Polițiștii l-au identificat pe tânăr. El nu posedă permis auto pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unei mașini fără a deține permis și distrugere.

oamenii legii urmează să stabilească prejudiciul, iar tânărul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de arest preventiv.

Mai multe articole despre:
Vaslui accident poliţie tânăr permis furat