MENIU

Vaslui: Doi tineri beţi au lovit cu maşina un poliţist şi au fost la un pas să spulbere alţi doi

Incident deosebit de grav noaptea trecută, în judeţul Vaslui. Doi tineri beţi, aflaţi într-o maşină, au fost opriţi după o urmărire ca în filme şi după ce au lovit, intenţionat, o maşină a poliţiei. 

Potrivit vremeanoua.ro, incidentul a avut loc pe DN24,  în jurul orei 23. Un echipaj al Poliţiei Rurale a pornit în urmărirea autoturismului în care se aflau cei doi tineri din Văleni după ce, pe raza localităţii Codăeşti, au fost la un pas să-i spulbere pe agenţii echipajului.

Cei doi poliţişti au încercat să-i oprească folosind semnale acustice şi sonore, însă autoturismul şi-a continuat cursa nebunească. Anunţat prin staţie, un alt echipaj al Poliţiei Rutiere a ieşit în întâmpinarea autoturismului, iar agentul de la volan a poziţionat autospeciala în aşa fel încât să-i oprească pe fugari.

Poliţiştii n-au mai apucat să coboare, fiind loviţi frontal de autoturismul urmărit de poliţia rurală. Culmea este că şi după ce a lovit maşina poliţiei, tânărul de la volan a mai continuat cursa câteva zeci de metri, atât conducătorul auto, cât şi pasagerul fiind răniţi.

Rănit a fost şi un poliţiste. Toţi trei au fost transportaţi la spitalul din Vaslui. Cei doi tineri au fost testaţi alcoolcscopic, iar rezultatele au indicat că erau în stare de obrietate. Şoferul avea 0,86 alcool pur în aerul expirat, iar pasagerul 0,89.

Mai multe articole despre:
Vaslui poliţie beţie