MENIU

VIDEO Vasile Dîncu: Facturile la energie sunt o amenințare mai mare pentru români decât situația din Ucraina

Min. Apărării Vasile Dâncu

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a afirmat miercuri că, în opinia sa, cea mai mare amenințare pentru populație, în acest moment, o reprezintă facturile la energie. Într-o conferință de presă la Institutul de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, Dîncu a fost întrebat care crede că e cea mai mare amenințare a momentului: facturile la energie, situația din Ucraina sau pandemia.

"Nu este simplu să evaluezi. Fiecare din aceste zone are gradul lui de periculozitate. Pentru populație, în acest moment, cred eu, cea mai mare amenințare sunt facturile la enegie, pentru că mi se pare că energia pandemiei s-a mai temperat în ultima vreme. (...) Am vorbit de amenințarea pentru populație, nu am vorbit de amenințarea la adresa României. În acest moemnt oamenii se simt mai amenințați de facturile la energie electrică și gaze naturale decât de o amenințare externă," a afirmat Ministrul Apărării. 

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a participat miercuri la ședința de autoevaluare a activității Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” pe anul 2021.